Een GoPro beschermhoesje is een zeer belangrijk accessoire om te hebben voor als jij mogelijkerwijs een professionele duiker of ‘wegpiraat’ met jouw mountainbike bent. GoPro metal cases van Actioncam-Mania zijn gemaakt van waterbestendige materialen die heel simpel mogelijke schade aan jouw camera kan voorkomen.

Puluz CNC aluminium behuizing

Met een metalen CNC behuizing van PULUZ kan jij er zeker van zijn dat jouw camera goed is beschermd tegen schade. Het biedt een uniek ontwerp waarmee je eenvoudig kabels kan aansluiten en de SD kaart eruit kan halen.

Het is veelal speciaal ontworpen voor GoPro Hero camera’s, dus als jij hierover beschikt, dan zal deze behuizing zeker niet teleurstellen.

Het is gemaakt van aluminium materiaal dat uiterst licht en duurzaam is. Het is eveneens heel eenvoudig te installeren. Je kan het absoluut overal mee naartoe nemen, omdat het op een fiets, borstriem, helm, of wat dan ook nog meer gemonteerd kan worden.

Plus aan de onderzijde zit een kwart inch schroefgat dat compatibel is met ieder statief.

En dan zijn er nog andere fijne PULUZ CNC kooien, waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken over de impact van bijvoorbeeld sterke wind, omdat jouw camera behoorlijk goed beschermd wordt.

Het wordt standaard geleverd met een basisbevestiging, UV lensfilter, schroeven en een adapterbasis.

Naast de aluminium cases voor sommige GoPro Hero en Hero Session modellen, levert Actioncam-mania eveneens PULUZ metal cases voor diverse SJCAM en Xiaomi camera’s, plus de premium Sony RXO action cams.

PULUZ case Sony RX0 en RX0 II

De Puluz metal cases die speciaal ontworpen zijn voor de Sony RX0 en RX0 II beschermen deze bijzondere video camera heel goed en biedt tegelijkertijd opties om verschillende accessoires eraan te monteren.

Het is uitgerust met allerlei bevestigingsmogelijkheden om zo verbinding te kunnen maken met verschillende externe professionele apparaten, zoals een microfoon, monitor, geluidsrecorder, video LED verlichting, statief, of zo.

Het is eveneens voorzien van een filteradapter. Jij kan zo heel eenvoudig een UV lens, polarisatie filter of ander filter met een diameter van 37mm monteren.

Een volledig aluminium of metalen PULUZ behuizing is heel veilig en een ideale accessoire. Bestel er nu dus ook één bij Actioncam-mania!

metal cases