PULUZ is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van accessoires voor GoPro,  DSLR / SLR camera’s en camcorders. Het levert zeer efficiënte plus prijsvriendelijke producten, waarin het daarmee heel bevredigend voorziet in de behoeftes van alle moderne professionele en hobby fotografen.

Actioncam-Mania.nl is dan ook een héél trotse leverancier van al deze fijne betrouwbare PULUZ camera producten.

PULUZ Technology Ltd zelf is een toonaangevend bedrijf van camera accessoires gevestigd in Shenzhen, China. Het is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van top toebehoren voor onder meer GoPro, Xiaomi of ander type actie camera’s plus additionele fotografische apparatuur.

Je kunt het nog niet zo gek bedenken of PULUZ levert het wel: Softboxen, panoramisch statiefkoppen, super stabiele handheld gimbals, geheugenkaartbehuizingen, statieven en stabilisators, borst- en hoofdriemen, fijne Gopro combinatiekits, onderwater camera accessoires en nog veel meer!

Voor alle feestelijkheden in december, maar ook voor andere belangrijke momenten kan het vinden van geschenken voor fotografen soms lastig zijn. Camera apparatuur op zich is soms erg kostbaar. En er zijn alsook veel producten speciaal gekoppeld aan specifieke cameramerken of modellen, dus het kan daarom zeker aan te bevelen zijn even een beetje info in te winnen bij de cadeau ontvanger...

Maar er zijn hier bij Actioncam-Mania heel veel geweldige geschenken terug te vinden voor liefhebbers van fotografie! Je moet gewoon even weten waar je moet kijken. En die PULUZ artikelen bieden dan ook zeker een hoop mogelijkheden.

Zo zijn er talloze handige & zeer betaalbare universele PULUZ camera accessoires, zoals opbergtasjes, polsriemen, telefoon opzetstukken voor selfie sticks, talloze actiecamera mounts, bobbers (drijvers voor in het water), afstandsbedieningen, camera schouderriemen en schermbeschermers. Dit alles voor onder de 7 euro per artikel!

Voor ietsje meer zijn er talloze PULUZ opladers verkrijgbaar voor velerlei camera modellen, evenals monopods, mini-tripods, lens beschermhoesjes en meer. Of wat dacht je van een baseball cap met actioncam houder of een softbox voor lekker zacht licht!

Een ander heel leuk cadeau om te geven èn zeker om te ontvangen is een PULUZ accessoires combo kit met EVA case voor een GoPro of vergelijkbare actie camera. Er zijn vele uitvoeringen om uit te kiezen met direct al heel veel bruikbare toebehoren voor de actioncam. Deze kits zijn verkrijgbaar vanaf 25 euro.

Een PULUZ 16 in 1 accessoires combo kit bevat zo onder meer een EVA case, een borstband, hoofdband en zuignap houder. Alsook een zogenaamde J-haak, gespen, een verlengbaar monopod statief (=selfiestick). Zo kan die gelukkige ontvanger wel even lekker vooruit!

Voor ongeveer 25 euro kan je ook een super stevige aluminium PULUZ kooi behuizing krijgen voor je GoPro Hero camera, of een zachte siliconen PULUZ beschermhoes voor je Canon DSLR camera voor als jij die liever flink wenst te beschermen.

Voor datzelfde bedrag is er eveneens een PULUZ vlogging rig voor smartphone gebruikers leverbaar die op een professionele wijze films of opnames met hun mobieltje wensen te maken. Je weet het maar nooit tot welke faam dit zal leiden!

Het aanbieden van de betaalbaarste en beste camera producten is het belangrijkste doel van Actioncam-Mania.nl en daarom doen we dit graag samen met PULUZ om dat mogelijk te maken. Dus, ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor een camera liefhebber? Hier bij Actioncam-Mania ben je op het juiste adres!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=PULUZ