Heb jij je ooit wel eens afgevraagd wat jouw pup denkt? Of beter nog: Ben je ooit nieuwsgierig geweest hoe onze wereld eruit ziet door de ogen van jouw hond, of wat hij ziet dat hem of haar zo gelukkig maakt?

Actioncamera introduceert jou om deze reden hier het NEOpine GoPro harnas voor de hond!

Met dit GoPro hondenharnas kan jij de wereld bekijken vanuit het perspectief van je hond. Bevestig je Go Pro of andere actiecamera veilig op de borst en leg alle unieke momenten van je pup of grotere hond speciaal voor jou en je omgeving vast!

Gezichtspunt van je hond

Met de montage mogelijkheden van het NEOpine GoPro harnas kan jij het leven van jouw hond ervaren vanuit verschillende perspectieven. Vanaf de borst voor het kauwen van een bot, bij graafwek of andere voorpootactie.

En naar de achterzijde gericht vanaf de rug voor het maken van unieke opnamen tijdens rennen, springen, een boomtak ophalen en nog veel meer!

Welke bevestigingslocatie je ook uitkiest: Jij kan altijd de beeldhoek en richting van jouw action cam aanpassen

Hondsvriendelijk

Deze NEOpine GoPro harnas van Actioncam-Mania is gemaakt van wasbaar waterproof en hondsvriendelijk materiaal. Je hond kan er zonder zorgen mee zwemmen, spelen en kan dus ook lekker vies worden in de modder of zo.

Zijn zacht gevoerde constructie houdt je huisdier prettig comfortabel. Het is eveneens speciaal ontworpen om volledig instelbaar te zijn voor allerlei typen honden: Van klein naar middelgroot tot flink grote rassen van 7 tot 54 kilogram. Zijn borstmontage is afneembaar voor kleinere honden.

Verbazingwekkend

Verbaas je vrienden of andere hondenliefhebbers met uniek beeldmateriaal dat is vastgelegd vanuit het perspectief van je hond met dit bijzondere NEOpine GoPro harnas. Hieronder volgen nog enkele interessante gegevens van dit actie camera compatibel hondentuig:

De borstriem van de hond is vervaardigd van zacht materiaal en garandeert samen met alle instelpunten dat jouw huisdier zich comfortabel voelt.

De spanning wordt gelijkmatig verdeeld over het lichaam van je hond om zo onder meer verstikking te voorkomen.

Het is op belangrijke instelpunten opgevuld om het comfort van jouw huisdier volop te waarborgen.

De ‘dog-eye-view’ experience

Geniet lekker samen met jouw hond van een fijne tijd tezamen, leg dit allemaal vast op video en creëer zo prachtige herinneringen voor later.

Deze handige NEOpine GoPro harnas van Actioncam-Mania past perfect bij jouw Doberman, Golden Retriever of Herdershond met een flink stevige borst, maar het is alsook geschikt voor een Bulldog, Chihuahua, Jack Russell, Maltezer of over welk ‘hondenmodel’ je ook maar mag beschikken.

hond

Zie hier voor een video idee: https://www.youtube.com/watch?v=BZcrILciHNI