Het valt niet altijd mee voor jouw GoPro batterij om elke camera werkdag langdurig bij de les te blijven en daarna ook nog genoeg energie over te houden voor het delen van zijn camerabeelden in zijn sociale GoPro leven.

Jouw GoPro batterij moet regelmatig worden opgeladen. Je kan om die reden niet verwachten dat hij eindeloos gelukkig blijft en altijd energiek al jouw camera doelen bereikt, want die GoPro van jou kan echt niet verder gaan met een leeg energieloos gevoel van binnen.

Maar wanneer die GoPro batterij zich goed voelt, doet hij zonder meer wel zijn best. Zorg er dus voor dat hij de benodigde persoonlijke tijd krijgt om zich goed op te laden.

Als je deze GoPro batterij gebruikt, onthoud dan dat er een aantal dingen zijn die de batterijduur van jouw GoPro batterij verkorten. Des te meer functies je ingeschakeld hebt (WiFi, GPS, spraakbediening ...) des te sneller zal zijn batterij leeg raken. Hij gaat ook sneller leeg wanneer het koud weer is. En de rek van de batterij wordt wanneer zijn leeftijd oploopt ook minder vitaal...

Wanneer die GoPro batterij aan een GoPro pensioen toe is het aan te raden om bij Camera-Mania.nl voor een nieuwe Li-Ion batterij te kijken. Breng zo weer wat meer puf in je GoPro leven!

En mocht jouw GoPro bestaan wel heel actief zijn, overweeg dan de aanschaf van meerdere batterijen...

Als laatste nog een belangrijke tip: Ondanks dat je de GoPro batterij op elk moment kan opladen, is het aan te raden (als je het meeste uit een batterij wilt halen) dat je hem regelmatig bijna helemaal tot 10% of lager leeg laat lopen voordat je hem weer opnieuw oplaadt. Zijn levensduur wordt hierdoor geoptimaliseerd.

Laad je GoPro batterij mentaal ook helemaal goed op met fijne levenslustige Li-Ion batterijen van Camera-Mania.nl

 

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=gopro+batterij