Donna Summer zong “I’ve got my finger on the trigger… Love is in control.”

Welnu, als jij als fotograaf ook totale controle wilt hebben wanneer jij iets in het vizier hebt, dan wil je uiteraard denken aan een handige tool als een shutter control... of te wel een op afstand te bedienen ontspanknop.

Lekker ontspannen kan je dan wachten op het juiste moment voor de juiste actie of voor het beste resultaat van de opname. Het belangrijkste voordeel is dat je opnames kan maken zonder de stabiliteit van de camera te verstoren.

De tijdschakelaar ontspanknop afstandsbediening is ideaal voor gebruik van langere sluitertijden. Een shutter control is tevens wat u je kan gebruiken om de sluiter van de camera te activeren voor wanneer je er wellicht te ver vanaf staat. Dat kan dus handig zijn bij selfies, portretopnames, speciale actie of natuuropnames, enzovoort.

Een ander handige optie is de toepassing bij luchtfotografie (met behulp van RC vliegtuigen, drones, vliegers, enz.), waarbij de sluiter draadloos geregeld kan worden door middel van radiosignalen of elektrische signalen via een draad.

Houd dus jouw ogen wijd open om ervoor te zorgen dat er geen “eyes wide shut” toestanden ontstaan op bijvoorbeeld familieportretten waarbij sommige personen in de foto op het verkeerde moment gekiekt zijn.

Jij bent dus de man van het (juiste) moment die alles onder controle heeft met een handige shutter control van GoPro-Mania.nl

 

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Shutter

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=ontspanknop