Wekelijks kijken veel actioncam mannen en vrouwen uit naar de zaterdagochtend: het super sportieve begin van een ultrafit GoPro weekend.

Wie zijn toch die fanatieke actiemannen (m/v) die met hun vrije hand naar hun borstband reiken om er iedere week een eed van GoPro sportiviteit op te leggen?

Jaarlijks hopen ze 52 keer... In de koele lente, de warme zomer, de kleurrijke herfst en in die coole winter al hun sportlievende activiteiten vast te leggen. Met welke borstband dragers hebben we het genoegen? Jazeker, diegenen die de onverbiddelijke wekker van een vroege zaterdagochtend toejuichen!

Dat kan toch niet normaal zijn? Wat bezielt toch die actioncam fanatiekelingen om door weer en wind gaan? Echt niets lijkt ze tegen te houden!

Uitslapen in het weekend schijnt schijnbaar ondergeschikt te zijn aan een sportieve start er van. Naar sport kijken is leuk, maar echt aan sport doen is veel leuker! Het voegt iets extra’s toe. Het is de ulieme beleving van het actieve GoPro leven die motiveert.

Het gevoel ná de sportinspanning met zo’n GoPro borstband vóór je is weldadig en geeft ze extra energie voor de zaterdag. Voor hen staat gezond ouder worden voorop en die is uiteraard gebaat bij goede lichaamsbeweging.

Het stuit ze echt op de borst(band) als deze wil om fit te blijven niet mogelijk is. De drive van al deze actioncam mannen en vrouwen naarmate de jaren voor hen voortschrijdt is namelijk het plezier dat zij met sporten en via hun unieke GoPro videobeelden kunnen delen.

Lekker vrij filmen en bewegen met een GoPro borstband van Actioncam-Mania.nl doet er echt toe. Het verbindt alle actie van de GoPro videobeelden komende uit de sportieve handelingen van zijn drager.

Wij van Actioncam-Mania.nl dagen je uit om ook een borstband drager te worden om zo de kwaliteit van jouw GoPro leven met zijn sport en spel beelden flink te bevorderen!

Welkom bij de Actioncam-Mania borstband club!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=borstband

 

PS. Naar een idee gevonden op deputtenaer site