Er is een nieuwe trend op draagbaar zonne-energie gebied: namelijk een zonnepaneel die direct al in jouw rugzak is ingebouwd. Welkom bij de Haweel Power backpack! Dit is een ingenieus idee waarmee jij simpel de kracht van de zon kan benutten terwijl jij jouw dag in de openlucht doorbrengt, zonder dat je iedere keer even ergens moet stoppen op bijvoorbeeld jouw mobiele telefoon op te peppen.

Zoals bij vrijwel alle kleinere zonne-energie panelen het geval is, zal deze Haweel Power backpack niet dezelfde oplaadsnelheid geven als jouw stopcontact thuis, en zou het natuurlijk direct in het zonlicht geplaatst moeten zijn om optimaal de kracht van die zonnestralen te benutten.

Voor hiken en andere buitenactiviteiten

Desondanks is dit een geweldige oplossing voor forenzen en avonturiers die in de buitenlucht niet altijd toegang hebben tot een andere stroombron.

Een rugzak is een belangrijk item voor bij het hiken en andere buitenactiviteiten, omdat het plaats biedt aan de items die men op dat moment gebruiken moet. De Haweel Power backpack kan naast het standaard gebruik, er ook perfect voor zorgen dat eventuele gadgets zoals mobiele telefoons, tablets of zaklampen prima opgeladen blijven.

Da’s handig voor als jij jouw gadgets voor een lange tijd niet kan opladen. Want wat wil jij zonder stroom doen als je jouw GPS wenst te gebruik, of in het donker wat licht in de duisternis wilt, en je apparaten niet opgeladen zijn...

De Haweel 12W Power backpack

Actioncam-Mania levert bijvoorbeeld de Haweel 12W Power backpack met anti-diefstal sluitingen en een 5V/2.1A dubbele USB oplaadpoort aan de buitenzijde. Met een laptop en een iPad opbergvak is het geschikt voor 15.6 inch laptops of kleiner plus een 9.7 inch iPad of vergelijkbare Android tablet.

Handig aan deze ruime Haweel rugtas is tevens dat het net als een koffer tussen de 90 tot 180 graden geopend kan worden. De modieuze backpack is vervaardigd uit duurzaam waterdicht oxford materiaal en beschikt over een ‘ademende’ schouderband en achterzijde, die jou een extra ondersteuning biedt en eveneens comfortabeler aanvoelt.

Een compacte 5W uitvoering

Daarnaast biedt Actioncam-Mania eveneens een compacte 5W uitvoering. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, waterafstotend en slijtvast, is deze zeer stevige rugtas ideaal voor reizende studenten. Deze backpack is groot genoeg om al jouw dagelijkse spullen in op te bergen, zoals een tablet, smartphone, portemonnee, paraplu, elektronische accessoires, boeken, (reserve) kleding enzovoort.

Het is overigens nog wel even belangrijk om het volgende te melden: Zo’n Haweel Power rugzak kan de elektrische energie niet zelf direct opslaan, dus als je wat extra energie wenst op te slaan, dan kan jij deze altijd in combinatie met jouw powerbank gebruiken.

Energierijk op reis

Een Haweel Power backpack van Actioncam-Mania is perfect geschikt voor reizen, kamperen, bergbeklimmen, wandelen, wandelen, vissen of fietsen, et cetera. Zo laad jij jouzelf niet alleen op met een ontspannende trip in de natuur, maar houden al jouw gadgets het tijdens de reis ook energierijk uit!

haweel