Actiecamera’s, zoals die van Hamtod bij Actioncam-Mania, werden enorm populair nadat GoPro ze aanvankelijk op de markt geïntroduceerd had. Zo’n action sport cam is op dit moment een prominente keuze voor zowel fotografie- als sportliefhebbers die een beetje (extra) actief zijn. 

Action cams zijn dan ook prima gadgets voor het maken van groothoekopnamen en het vastleggen van extreme avonturen. Er bestaan echter nog andere leuke en creatieve manieren om het gebruik van jouw Actioncam-Mania actiecamera te maximaliseren.

Maak time-lapse-video’s 

Naast het vastleggen van allerlei spannende sporten en activiteiten, kan je ook time-lapse-video’s samenstellen. Het is een bijzonder leuke manier om een ​​proces te laten zien van hoe een item wordt gemaakt, vooral als je dol bent op het maken van dingen. 

Je zou ook een video maken van hoe de zee van eb naar vloed verandert. Maar zorg er wel voor dat je een reservebatterij hebt voor als je urenlang fotografeert.

Maak een privédagboek 

Als jij er niet van houdt om herinneringen in een dagboek te schrijven, dan kan je met jouw Hamtod action cam een dagboek met video’s maken. Creëer jouw eigen leuke en persoonlijke herinneringen met deze camera gadget. Het maken van een digitaal dagboek is een ultra-moderne manier om je dagelijkse activiteiten te documenteren.

Deel jouw avonturen via Periscope 

Periscope is een Android en iOS smartphone-app die je gebruiken kan om via live videostreams al jouw spannende activiteiten te delen. Veel sportliefhebbers doen dit om hun passie te delen en fans in hun vakgebied te winnen. Omdat veel Hamtod actiecamera’s over een wifi-connectiviteit beschikken, is het nu nog gemakkelijker om verbinding met de wereld te maken en je laatste avontuurlijke trips te delen.

Film een dag van een hondenleven 

Heb jij je ooit wel eens afgevraagd wat jouw huisdieren de hele dag doen als jij weg bent? Ongeacht de reden, de wereld vanuit het perspectief van jouw huisdier bekijken is altijd een interessant idee. 

Je kan op jouw viervoeter een hond harnas bevestigen om je huisdier zo via jouw Hamtod camera een bijzonder POV honden-blikveld te verstrekken. Zo’n hond harnas is voorzien van borst en rug bevestigingen, zodat jouw camera perfect beelden kan opnemen wanneer je hond aan het graven, op botten aan het kauwen is, of aan het spelen of rennen is. 

Er bestaan talloze manieren om met jouw Actioncam-Mania Hamtod actiecamera van al je fiets trips of zelfs dagelijkse activiteiten spannende video’s te creëren. Je kan eveneens volop experimenteren door de camera-instellingen aan te passen om zo al jouw avonturen vast te leggen. 

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Hamtod

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=fiets

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=hond+harnas 

Bronnen: ace-cam & filmora