Hier bij Actioncam-Mania vind je de beste budgetvriendelijke GoPro sport camera alternatieven die jou niet blut zullen maken!

Het is absoluut waar dat GoPro zeer goede actiecamera’s produceert, maar dit zijn zeker niet de betaalbaarste action cams die er op de markt zijn. Het kopen van een echte GoPro camera zal jouw portemonnee of digitale bankrekening dan ook flink laten slinken.

Zodoende is het een heel goede zaak dat zij niet de enige leverancier van fijne actiecamera’s zijn. Je kan hier bij Actioncam-Mania dan ook een budget action sport camera krijgen voor veel minder!

Dus wanneer jij er klaar voor bent om met een actiecamera in jouw video avonturen te gaan springen, maar geen honderden euro’s wilt uitgeven aan bijvoorbeeld een high-end GoPro Hero, dan heeft Actioncam-Mania heel betaalbare GoPro alternatieven, inclusief 4K resolutie modellen, die jouw bankrekening niet zullen leeg plunderen.

Of jij nu in het water wilt duiken, met een fiets wilt crossen of jezelf op ski’s wilt zien... Deze mini video camera’s zijn een geweldige manier om al deze actie vast te leggen.

De Hamtod 4K action cam

Wanneer jij op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare waterdichte action sport camera, dan is een budget Hamtod 4K sport camera alles wat jij nodig hebt.

Met een 12 of 16 Megapixel sensor, een wifi-afstandsbediening en waterdichte mogelijkheden voor diepten tot (minimaal) 10 meter diepte is deze Actioncam-Mania bestseller heel simpel één van de beste GoPro alternatieven die er momenteel beschikbaar is.

Het wordt alsook geleverd met oplaadbare batterijen en accessoiresets, dus hoef jij je ook niet direct zorgen te maken over de levensduur van de batterij of het kopen van extra accessoires.

Het is misschien niet een GoPro Hero, maar een Hamtod 4K sport camera is zéér betaalbaar, waterdicht en biedt een behoorlijk goede HD videokwaliteit voor zijn prijs.

Jij kan dit goedkope GoPro alternatief al voor een paar tientjes aanschaffen en er direct al jouw (waterdichte) avontuur mee aanvangen!

De Xiaomi SEABIRD actiecamera

Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardige en goed uitziende actie sport camera, denk dan eens aan de Xiaomi Seabird.

De bedieningselementen van deze camera zijn namelijk prachtig eenvoudig dankzij slechts twee bedieningsknoppen. Eén is om hem in te schakelen en door de bedrijfsstanden te schakelen èn de andere is de ontspanknop bovenop om de video opnames te starten en stoppen.

Het beschikt over een HISI3559 chipset die gekoppeld is aan een Sony 13MP CMOS sensor. De videokwaliteit is hierdoor behoorlijk goed, met veel detail en kleur. Het past zich alsook prima in lichtsveranderingen aan en in lastige lichtsituaties kan de Xiaomi Seabird behoorlijk goed compenseren.

Bluetooth en Wifi zijn ingebouwd in de Xiaomi Seabird, opdat je al snel verbinding kan maken met een verscheidenheid aan accessoires en natuurlijk de bijbehorende APP.

De camera wordt overigens aangedreven door een 4.35V 1050mAh batterij welke een goede gebruiksuur aanbiedt en er kunnen uiteraard extra batterijen worden aangeschaft om de gebruikstijd te verlengen.

De Xiaomi Seabird is zeker één van de betere actie sport camera instapmodellen die Actioncam-Mania levert. Het is aan te schaffen voor slechts de helft of derde van de prijs van een GoPro Hero actiecamera.

De Xiaomi Seabird 4K actiecamera kan groothoek en 4K video opnamen maken en biedt jou hierbij allerlei opnamemodi, zoals slow motion, time-lapse en cyclische fotografie.

Bovendien ondersteunt het eveneens een ‘anti-shake’ functie. Om deze redenen is de Xiaomi Seabird 4K actie sport camera van Actioncam-Mania een ultieme budget actiecamera voor jou.

Betaalbare budget sport camera

Wat voor soort actie camera jij ook zoekt, of wat je budget ook is, Actioncam-Mania heeft wel de juiste betaalbare kwaliteits sport camera voor jou!

Hamtod

Xiaomi Seabird

sport camera