Er zijn flink wat familie verbintenissen mogelijk in het GoPro huishouden. Laten we om die reden even een aantal GoPro gezins-accessoires-leden van GoPro-Mania.nl qua functie benoemen:

Een GoPro sucker is om te beginnen ècht niet een sukkelig verbindingsstuk, maar een handinge koppeling om jouw GoPro op een auto dashboard te plaatsen. Dus als jij dacht dat het een onnozele hals was dan heb je het mis.

Zo’n zuigeling is dus uiterst handing, maar om terug te komen op die onnozele hals. Een nekstuk is ook een ideaal GoPro hulpmiddel. Een mount die jouw GoPro handig kop en schouders boven iets uit laat steken is ideaal als een tool voor een perfect GoPro blikveld vanaf jouw mountain bike stuur.

Heb je ooit in het sprookjesbos in het themapark de Efteling de lange Jan gezien? Nou zijn echte naam is Langnek en er zijn er uiteraard voldoende familieleden binnen de GoPro clan die ook zo’n tele-nek hebben: ze heten natuurlijk de selfie sticks!

Daarnaast zijn er ook nog andere dikke nekken en stevige monopods bij GoPro-Mania.nl om de GoPro goed te dragen. De GoPro mount familie is dan ook erg ondersteunend. En ze hebben allemaal een uiterst hechte band met elkaar.

En mocht jij als een kip zonder kop gigantisch acrobatische toeren uithalen, dan is een stabiliserende GoPro gimbal de juiste tool om het GoPro hoofd cool te houden.

Niet alleen op het droge voelt de GoPro-mount gemeenschap zich thuis. Nee, het zijn echte water ratten. Waterproof zoals ze zijn kunnen sommige jongens of meisjes tot grote diepte gaan. Ze kunnen hun werk prima onder hoge druk verrichten.

Ter land, ter zee... maar ook in de lucht staan ze hun mannetje. Lekker gemount onder een drone laten ze het GoPro kopje niet hangen maar zorgen ervoor dat er met een strakke haviksblik de juiste spectaculaire GoPro luchtopnames verzorgd worden.

Een bijzondere familie is ‘t... en je kan deze verwanten allemaal op GoPro-Mania.nl terugvinden!

 

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=gopro+mount