“It's all in the wrist” zeggen de Engelsen, of te wel het zit allemaal in de pols. En nee, ik heb het hier niet over een RSI-blessure.

Het is meer zo iets van hoe een expert een bepaalde nuance van vaardigheid verklaart. Je zou denken dat het een referentie is naar tennis, golf of schermen, misschien zelfs naar vissen met een werphengel.

Echter, de meest bekende referentie die je zo op het internet erover kan vinden gaat inderdaad over tennis in 1898, waarin het belang van het goed gebruiken van de pols om een beweging te beheersen in plaats van alle techniek op de sterkte van de arm in te zetten.

Dus het gaat uiteindelijk om het feit dat als je goed in iets wilt worden, het allemaal om pure vaardigheid gaat. Dus laat ik jou hier dan gelijk even polsen: hoe staat het met jouw controle over je pols?

Hier bij Actioncam-mania weten we alles over de pols. We hebben niet voor niets allerlei varianten van een GoPro polsband of  wrist mount. Draag jouw GoPro er comfortabel mee aan je hand of pols om zo uiterst meeslepende beelden, unieke selfies of zo mee vast te leggen. Of gebruik het voor de veiligheid...

Net zoals je een selfie stick en een goede behuizing voor jouw Gopro nodig hebt, zo heb jij mogelijk ook een GoPro polsband nodig.

De eerste polsband die jou aangeraden kan worden is er één welke waterproof is gemaakt om jouw camera in het water te laten drijven.

Daarnaast zijn er ook vele standaard wrist mounts van velcro, nylon of neopreen voor gebruik in of buiten het water. Deze bieden een goede comfort en het materiaal ervan is vaak ook ademend.

Nog belangrijker is dat je hier veilig jouw action camera op kan bevestigen om tijdens het fietsen, of welke sport dan ook interessante opnames te maken.

Het voordeel van het filmen met een wrist mount is dat je de camera op zo’n manier hebt bevestigd dat je bijna vergeet dat ‘ie er is als je niet aan het filmen bent. En wanneer je wel aan het filmen bent, heb je de beschikking over een redelijk stabiele camera positie.

Vergeet daarnaast ook niet dat die wrist mount ideaal is voor alle sportlieden die hun handen vrij willen houden, waardoor het dan ook perfect is bij het surfen, snorkelen, klimmen en skiën.

Hoe je jouw wrist mount ook wenst te gebruiken, zorg ervoor dat jij niet verder springt dan je pols lang is. Veiligheid voor jezelf (en jouw GoPro camera) staat altijd voorop!

Actioncam-Mania helpt mee met veilig actie camera gebruik!

https://www.gopro-mania.nl/gopro-hero-accessoires/borst-hoofdbanden/gopro-polsband

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=wrist+mount