Hier zijn de beste GoPro mount, clip en andere accessoires die je flink meehelpen jouw unieke reisavonturen van over de gehele wereld te delen. Dit alles volgens Matthew Karsten, een professionele reisblogger. Dus die weet wel waarover hij het heeft!

De juiste clip & mount set

Met een geweldige set van clips en bijvoorbeeld een zuignap mount kan jij jouw action cam op vrijwel van alles bevestigen. Boomtakken, stoelen, hekken, deuren, ramen, auto’s, waterpistolen, motorfietsen, fietsen, bagagerekken, enz. Je kunt het zo gek nog niet bedenken!

Sticky mount

Houd altijd een aantal platte en gebogen kleefbevestigingen in je action cam reiskit. Ze werken geweldig als (wegwerpbare) montagemogelijkheden voor kajaks, helmen en meer.

Rode onderwaterfilter

Als jij van plan bent om te gaan SCUBA duiken of snorkelen met jouw GoPro, dan is het ten zeerste aan te raden een rode filter aan te schaffen.

Waarom een rood filter? De kleur rood wordt onder water geabsorbeerd, dus deze filters helpen een aantal van de rode, oranje en gele tinten terug te brengen. Het maakt jouw opnamen daardoor minder ‘blauw’ en het ziet er daardoor een stuk natuurlijker uit.

Veiligheidslijn

Een adequate actiecamera kost al snel het een of ander. Het is dus niet iets dat je wilt verliezen. Daarom kan je er het beste altijd een soort veiligheidslijn aan bevestigen. Een standaard polsriem met de mogelijkheid om het  te vast maken werkt al behoorlijk geweldig.

Camera extender

Een andere handige actiecamera reisaccessoire die de moeite waard is, is een draagbare camera extender (ook wel de selfie stick genoemd) waarmee jij video’s of foto’s van jezelf kunt maken vanuit moeilijk bereikbare hoeken. Gebruik het eventueel op een helm!

Surf mount

Als jij van plan bent om te gaan surfen of paddleboarden, dan is een TMC surf mount van Actioncam-Mania een heel goede investering.

Waar jij ook naar toe gaat en wat je ook filmt... Zorg er voor dat je altijd de juiste Actioncam-Mania mount, clip of andere travel accessoires meeneemt om die unieke trip perfect vast te leggen!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=clip

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=mount

Via expertvagabond