‘Zichzelf op de borst slaan’ is een uitdrukking om duidelijk aan de omgeving te laten weten dat men ergens bijzonder trots op is. In het Engels zou je dit ‘self-congratulation’ kunnen noemen, oftewel een zelfvoldane erkenning van jouw eigen superioriteit of geluk. Gefeliciteerd zou ik dan maar zeggen, als jij dit af en toe zo voelt!

Het is gemakkelijk om de kudde te volgen en toe te geven aan een groepsdruk plus de vraag naar conformiteit. Het is veel moeilijker om echt jezelf te zijn door te doen wat jij zelf echt wilt.

Maar trouw zijn aan jezelf is misschien wel het grootste geschenk dat jij jouw wereld kunt geven.

Wees dus wie jij bent en doe wat je voelt, want wat anderen denken doet er niet toe en diegenen die er wel toe doen, voor hen maakt het niet uit. Dus wordt het tijd voor heldhaftige avonturen.

Gorilla’s slaan zich regelmatig op de borst als ze indruk willen maken. Door zichzelf op de borst te kloppen straalt de gorilla uit dat hij sterk is. Misschien zou jij dit ook eens moeten doen! Laat dus je kwaliteiten zien.

De sterkste kracht in het universum is een mens die consistent met zijn identiteit leeft.

Wellicht kan je niet veranderen hoe jij bent, maar wel wat jij doet. Dus ontdek wie je bent en voer vervolgens met opzet allerlei kunsten uit waar jij maar in kan uitblinken. Sterker nog: film dit met een action cam!

Wij van Actioncam-Mania raden een borst houder aan voor bijna iedere berijder van bijvoorbeeld een mountain bike of zo om beelden op te nemen om trots op te kunnen zijn. Via een GoPro borst houder kan jij een actie camera namelijk direct op jouw borst meedragen, zodat jij in POV-stijl videobeelden kan vastleggen van een verscheidenheid aan actiesporten.

Sterker nog, als een skiër of snowboarder kan jij met een borst houder alles wat er voor jou is of waar jij jouw camera maar op kan richten opnemen terwijl jij spectaculair die berg afdaalt.

In tegenstelling tot een bevestiging op het hoofd resulteert dit in beelden die minder wankel zijn, de camera blijft alsmede in een interessante hoek naar voren gericht en vangt het omringende landschap op, evenals de toppen van je ski’s, mono ski of snowboard.

Een goede en betrouwbare borst houder beschermt jouw actie cam direct op je lichaam, dus als jij per ongeluk op jouw pad wegvaagt, dan kan je daarna toch nog een beetje gekneusd trots op zijn... Want jij hebt er in ieder geval de beelden nog van (en jouw camera), zodat je er later toch nog flink om kan lachen!

Dus kom op sportief Nederland, strap jezelf met een borst houder en actie camera van Actioncam-Mania, trommel jezelf even krachtig op de borst en volg je eigen ster!

Zodra geheel geslaagd jouw actie en/of avontuur opgenomen is, sla jezelf dan flink op de borst en laat aan jouw omgeving (of de gehele wereld) zien wat jij maar weer geflikt hebt!

En weet het: We moeten niet toestaan dat de beperkte percepties van anderen ons definiëren. Om deze reden staat Actioncam-Mania jou altijd bij om jouw eigen film ambities mogelijk te maken!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=borst