Wil je jouw volgende afdaling met je mountain bike super cool vastleggen, of wat dacht je van een mogelijke surftrip of een meerdaagse wandelvakantie? Er bestaan unieke Actioncam-Mania accessoires voor al deze buitenactiviteiten en vele andere, zowel voor gebruik in het water als op het land.

Drijvende monopod grip - de beste accessoire voor filmen in water

Waterdicht zijn is één van de grootste verkoopargumenten van de actiecamera’s van Actioncam-Mania, dus is het geen wonder dat we de drijvende monopod grip bovenaan ons lijstje hebben gezet. Met dit hulpstuk kan jij verbluffende beelden vastleggen in de zee of in het zwembad, aangezien jij de camera goed in het water kunt richten.

Onderwater dome - leg aangename beelden vast tijdens het duiken en snorkelen

Of je nu op een surfplank door het water gaat of op een andere wijze door het water glijdt, het valt niet te ontkennen dat een halve waterlijn videoshot behoorlijk cool is. Door de cameralens met een onderwater dome half door het water te bewegen, verkrijg je namelijk een beter gedefinieerd videobeeld van de wereld boven èn onder water.

Een GoPro hoesje - de beste tool om jouw actiecamera op te vrolijken

Laat jouw action cam flink opvallen met een kleurrijk siliconen hoesje, die speciaal ontworpen is om over jouw geliefde actiecamera te laten glijden om zo wat meer kleur aan te brengen, plus een extra beschermlaag aan te leveren.

Statief met flexibele greep - veelzijdige accessoire om vanuit unieke hoeken te filmen

Een statief met flexibele greep haalt het meeste uit ieder oppervlak, of jij het nu op een oneffen stuk rots zet of het rond een boomtak bevestigt. Het beschikt over een 360 graden flexibiliteit en rubberen voetjes voor een indrukwekkende grip, wat dit dan ook een ideale actiecamera makker maakt voor ongewone situaties.

3-Weg monopod grip - een camerastatief, grip en stevige basis in één compacte gadget

Wanneer je op zoek bent naar één super handige houder voor je action cam, dan is de waterdichte 3-weg monopod camerabevestiging degene die je absoluut in jouw rugzak zou moeten stoppen. Opgevouwen dient het als een comfortabele cameragreep voor een hele dag filmen. Klap het uit en je hebt een driedelige arm of de perfecte selfiestick om boven de massa te positioneren.

Borst gordel of harnas - ideaal hulpstuk voor fietsers, hardlopers en wandelaars

Een op de borst te monteren harnas is de perfecte accessoire voor wanneer jij geweldige fimpjes wilt maken zonder jouw camera aan een rugzak te hoeven bevestigen. Zo’n unieke borst gordel is klaar voor allerlei actieve sporten en biedt een perfect plus spectaculair zicht op alle actie die onder ooghoogte plaatsvindt.

Til al jouw actiecamera beelden ook naar een hoger kwaliteitsniveau met de unieke Actioncam-Mania verzameling van top action cam accessoires om jouzelf tijdens het surfen, mountainbiken en nog veel meer acties te filmen.

drijvende grip

onderwater dome

GoPro hoesje

statief flexibele greep

3 weg grip

borst