Een Firefly actiecamera is één van de beste geschenken die je kan bedenken voor personen die aan extreme sporten doen. Vooral als ze even verzot zijn op fotografie en gepassioneerd zijn over het maken van super coole shots tijdens al hun avonturen.

Om die reden raden wij van Actioncam-Mania vandaag in dit blogartikel een uitstekende camera van dit type aan, namelijk de Firefly 7S Mini. Deze handzame gadget biedt oneindig veel opties bij het maken van fraaie actie films. Plus (ook heel belangrijk), het is beschikbaar voor een heel interessante prijs!

De meest kenmerkende eigenschap bij het design van de Firefly 7S Mini is de aanwezigheid van twee beeldschermen. Aan de achterzijde is er een 2.0 inch LCD scherm met een resolutie van 640 x 480 pixels om er afbeeldingen en video’s op te bekijken.

Aan de voorzijde is er echter een kleiner OLED type schermpje voor het bekijken van alle opties en configuratie instellingen. Dit handige schermpje kan je zelfs gebruiken wanneer het hoofdscherm uitgeschakeld is. Dat bespaart jou op deze manier veel batterij energie.

Ondanks dat deze camera echt mini is met een omvang van slechts 5.9 x 2.1 x 4.1 cm en enkel 70 gram weegt (!), zit deze kleine avontuurlijke camera rakker boordevol mogelijkheden. Hiermee kan jij het op een groot aantal apparaten aansluiten en het alsook op allerlei mogelijke manieren gebruiken.

Enkele van deze opties zijn: Een poort voor HD video uitvoer, geheugenkaart sleuf, batterij compartiment voor verwisselbare batterijen en een micro USB poort. Verder kunnen wij zeker opmerken dat deze ultra- draagbare mini camera ideaal is voor luchtfotografie en spioneren!

De Firefly 7S op zichzelf is niet waterproof of valbestendig. Dat is echter geen enkel probleem hoor, aangezien het direct al met een beschermende behuizing geleverd wordt die dit wel allemaal mogelijk maakt! Sterker nog: Je kan het daarmee tot 20 meter diep onderwater meenemen om er geweldige onderwateropnames te maken.

Grijp de mogelijkheid aan om samen met jouw Firefly 7S Mini te genieten van extreme sporten zoals bungeejumpen, parachutespringen, motorcross, veldrijden, of wat dan ook nog meer. Met deze camera zal je zeker al jouw te gekke acties prachtige op kunnen nemen!

Hier volgt enkel nog een opsomming van wat de Firefly 7S Mini jou verder nog technisch te bieden heeft:

Een Novatek 96660 chipset met 12 megapixels COMS IMX078 beeldsensor, voorzien van een 120 graden groothoeklens. Biedt de volgende videoresoluties aan: 2160P / 24fps, 2.5K / 30fps, 1080P / 60fps en 720P / 120fps. En een Gyro om video’s elektronisch te stabiliseren om zo vervelend trillende video’s te vermijden.

Verder bevat het een ingebouwde 1050mAh oplaadbare Li-ion batterij die verwisselbaar is. Met zijn ingebouwde WiFi connectie maak je via een APP eenvoudig verbinding met jouw smartphone of tablet voor de ondersteuning van real-time WiFi weergave en een preview via WiFi. Maar let op: 4K en 2.5K worden hierbij niet ondersteund...

Al met al is de Firefly 7S Mini een geweldige en betrouwbare camera voor een heel aantrekkelijke prijs. Was ik één ding nog bijna vergeten te melden: die 7S Mini wordt tevens vanaf de start al met een heel uitgebreid accessoire pakket geleverd. Kan je daarmee helemaal goed voorbereid aan al je avonturenfilms beginnen.

Met de Firefly 7S Mini wordt gaaf actie filmen wel heel gemakkelijk gemaakt. Als jij nou de juiste actie aanlevert, dan heeft Actioncam-Mania wel deze toffe camera voor je klaarliggen om dit vast te leggen!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Firefly

Bevat technische hulp van tutureview