Er zijn een hoop beroemde hoofdbanden terug te vinden in de zogenaamde Headband Hall of Fame.

We kunnen beginnen met de fameuze tennisser Björn Borg: Het is best mogelijk dat er geen mens ooit beter uitgezien heeft met een hoofdband om. Borg was daarnaast ook grotendeels verantwoordelijk voor de grote populariteit van de gestreepte zweetband.

Daarnaast is er tevens de bekende tennisser John McEnroe: Nog intimiderender dan Mac’s zijn mondelinge tirades was zijn hoofdband, waarmee zijn hoofd op een imposante reusachtige paddestoel leek! En wie herinnert zich niet Olijfje of te wel Olivia Newton-John haar iconische outfit in de “Let's Get Physical” video, met een supercoole hoofdband en bijbehorende trainingsoutfit.

Maar als je echt een hoofdband bijna wilt horen praten, denk dan aan onze enige echte Rambo! Want het is zijn zweetband die flink bijdraagt aan de unieke look van John Rambo. Sylvester Stallone bindt het om zijn voorhoofd om zijn haar of zweet uit z'n ogen te houden, de vijand te intimideren of om hem warm te houden.

Momenteel is de hoofdband flink terug qua populariteit. Goed uitziende heren dragen in de zomer een zogenaamde bandana, om met een Jack Sparrow bandiet look zoals in de Pirates of the Caribbean films, menig eenzaam en gewillig dameshart te redden.

Maar... de pas echte stoere man (of vrouw) die draagt een GoPro hoofdband. Die filmt zijn of haar wildste avonturen. Zonder angst en met veel moed waagt die zich in de meest stoutmoedige of sportieve acties. En de omgeving, die ligt aan hun voeten wanneer ze wederom hun fraaie kunsten via hun eigen persoonlijk GoPro action movie aan hen toont.

De aanvang van de deelname aan de beroemde Headband Hall of Fame begint dus pas echt via een GoPro hoofdband van GoPro-Mania.nl

 

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=gopro+hoofdband