De Knight in Shining Armour is een man die een vrouw helpt als ze in nood is. Met andere woorden een ridderlijk mannetje dat, indien nodig, vrouwen beschermt.

In de middeleeuwen was het een ridder die slechteriken, schurken, ridders en draken bestreed. In een toernooi toonde hij zijn charmes aan de dames maar zonder hen bewust te verleiden, want hij gedroegt zich natuurlijk eervol en redde uiteindelijk de dag met zijn zwaard.

Daarnaast was er ook de gevreesde zwarte ridder en die werd ook vaak aangetroffen waar de Knight in Shining Armour ook al aanwezig was. In tegenstelling tot de heilige boontjes onder de ridders was deze zelfverklaarde ridder een raadselachtige krachtige krijger, van hoofd tot teen gekleed in een pantser dat zo zwart als nacht was èn hij werd nooit gezien zonder zijn harnas.

En dan nu: de moderne ridder van de 21 ste eeuw! De actieman of vrouw met een GoPro harnas. Deze GoPro harnas maakt het gemakkelijk om zeer indrukwekkende video's en foto's te maken van jouw persoonlijke actieve veldslagen en sportieve acties.

Dit gebeurt vanaf je borst, want de GoPro camera hecht zich direct aan een bevestiging op het borstbeen en is uiteraard in hoogte verstelbaar. Het is een mooi handige accessoire om je actie camera goed op jouw lichaam te bevestigen zonder dat je iets anders hoeft vast te houden. Klinkt goed, toch?

Een GoPro harnas van GoPro-Mania.nl biedt een ultra indrukwekkend perspectief en is ideaal om opnames te maken tijdens het skiën, mountainbiken, motocrossen, peddel sporten, etc.

Je zal meer van je armen, knieën en b.v. ski’s op videobeeld vastleggen terwijl je flink aan het fietsen bent of in een kayak veelvuldig je armen beweegt. Het is volledig verstelbaar en geschikt voor personen in ieder willekeurig formaat. Het gebruiksgemak is superprettig en het is tevens heel comfortabel.

Zijn dit dan ook geen ideale redenen om jou ook met je beste borstbeentje voor in een GoPro harnas te jagen?

Houd nu zelf ook je handen vrij met zo'n GoPro harnas van GoPro-Mania.nl

 

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=gopro+harnas