Hey jij camera sound-man! Luister eens goed, want ik weet heel goed hoe het geluidstechnisch moet. Met mijn armen over elkaar sta ik voor alle sound sessies klaar. Luister maar even hoe dit nou allemaal met BOYA kan!

BOYA is een wereldberoemde microfoonfabrikant die diverse professionele microfoons aanbiedt. Zij bieden allerlei typen aan: shotgun, lavalier, conferentie en broadcast microfoons, plus draadloze microfoonsystemen en microfoon toepassingen voor smartphone gebruik.

De BOYA producten bij Actioncam-Mania zijn ontstaan vanuit een ware geluidspassie en knowhow om een uitstekende geluidservaring te kunnen creëren. Het is dan ook de beste keuze voor gebruik in de studio, bij interviews, reclames, voor video enthousiasten en vergeet ook niet verslaggevers.

Het BOYA BY-WM8 dual-channel UHF draadloos systeem bijvoorbeeld is een draagbaar, op een camera te bevestigen geluidssysteem voor het opnemen van audio. Het is inzetbaar voor veel toepassingen.

Het BY-WM8-systeem bestaat uit twee bodypack zenders, een ontvanger met cameramontage en twee omnidirectionele lavalier microfoons. Ook inbegrepen zijn een schoenmontageadapter, een 1/8" naar XLR en een 1/8 tot 1/8" uitgangskabel, plus ook heel prettig: een draagtas.

Actioncam-Mania levert alsmede het goedkopere BOYA BY-WM6 UHF draadloos microfoonsysteem en de BY-WM5 draadloze microfoon. Deze BOYA WM-serie is geschikt voor gebruik met camcorders, spiegelreflexcamera’s en audio recorders.

De BOYA BY-DMR7 is een condensatormicrofoon voor uitzendkwaliteit die speciaal is ontworpen voor DSLR camera’s en camcorders. Met de geïntegreerde flitsopname kan je WAV-audiobestanden met 24 bit / 48 kHz opnemen op Micro SDHC-kaarten (niet inbegrepen), met capaciteiten tot 32 GB.

Het biedt een één-knops opname mogelijkheid en beschikt over een gemakkelijk af te lezen menuweergave, waardoor het opnemen veel eenvoudiger wordt. Het schokbevestigingssysteem van de BOYA BY-DMR7  biedt prima isolatie tegen trillingen en mechanische ruis.

Zijn 3.5mm datakabel verbindt de BY-DMR7 recorder met de audio invoer van jouw camera, terwijl de stereo koptelefoon uitgang jou in staat stelt om de inkomende audioprima te controleren.

Naast allerlei BOYA shotgun microfoonsystemen levert Actioncam-Mania tevens diverse gemakkelijk te gebruiken stereo X / Y condensatormicrofoons met een lichtgewicht compacte body.

Speciaal ontworpen voor de GoPro HERO 4, 3 + en 3 zijn er de BOYA BY-LM20 en de BY-GM10. Dit is allebei een lavalier microfoon met een directioneel Omini polair patroon. Het wordt geleverd inclusief een USB adapter. De BY-GM10 is voorzien van een hoogwaardige clipmicrofoon en een LR44-batterij.

Eén ding is zeker: welk BOYA microfoon systeem van Actioncam-Mania jij ook wenst toe te passen, je bent verzekerd van een uitstekende geluidskwaliteit met een lage bedieningsruis voor een optimaal helder geluid!

Professionele video geluidsopnames beginnen via BOYA van Actioncam-Mania.nl

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=BOYA