Terwijl ik op het internet aan het kijken was voor wat soort bescherming er nodig kan zijn om een actiecamera, kwam ik per ongeluk op een voor mij interessante pagina uit. Het ging hier namelijk om sportief ‘au naturel’ door het leven gaan, dus zonder enkele menselijk vervaardigde omhulsels!

In dit webartikel ging het over de beste actiesporten om te doen terwijl je naakt bent. Hieronder volgt een gedeelte van wat er hierin geschreven staat:

De oude Grieken hadden niet alles goed voor mekaar, maar ze waren redelijk dichtbij. We kunnen hen bedanken voor geometrie, drama, coole architectuur en nog coolere mythologie. Alhoewel deze dingen allemaal heel goed en dandy zijn, is hun grootste nalatenschap misschien wel het idee om deel te nemen aan competities, zoals de eerste Olympische Spelen die dateert van ten minste 776 voor Christus.

Bij deze spellen wreven concurrenten hun lichaam in met olijfolie voordat ze deelnamen aan een aantal verschillende evenementen, zoals hardlopen, wagenraces, worstelen en speerwerpen, welke allemaal bedoeld waren om de prestaties van het menselijk lichaam te vieren. De Olympische Spelen werden bijna 12 eeuwen lang op deze manier gehouden totdat er een vervelende keizer besloot dat dit festival een heidense cultus was en het daarom ronduit verbood.

Wellicht is het de hoogste tijd is om deze kunst van het meedoen aan sporten in je adamskostuum te herstellen, dus worden hieronder een aantal sporten opgesomd die alleen maar beter kunnen worden als ze naakt worden uitgevoerd:

1. Fietsen. Oké, dit bestaat natuurlijk al, maar het zou de lijst zonder meer hebben gemaakt, want eerlijk gezegd, wat is er nou beter dan de wind in je haar voelen terwijl je met een stel andere naakte mensen aan het biken bent? Dit is dan ook het idee achter de ‘World Naked Bike Ride’.

2. Parachutespringen. Kom op zeg, ik weet dat jij hetzelfde al dacht: het enige dat deze sport met een hoog adrenaline gehalte zou kunnen verbeteren, is een vleugje naaktheid. Vraag het maar aan het Italiaanse supermodel Roberta Mancino, want zij heeft meer dan 7.000 sprongen gemaakt, waarvan er velen naakt waren. Je kan dit dan zeker het gouden tijdperk van parachutespringen noemen!

3. Skiën / snowboarden. Hoewel skiën en snowboarden misschien niet de meest... flatterende sporten zijn om naakt aan deel te nemen, heeft dit een aantal mensen er niet van weerhouden om dit toch te doen. Als het au naturel van hellingen afgaan jouw ding is, dan zou jij daar waarschijnlijk discreet over moeten zijn, alhoewel er sommige ski resorts in het verleden poedelnaakte skidagen op de laatste dag van het seizoen hebben uitgevoerd.

4. Surfing. Surfers zijn per definitie behoorlijk sexy, maar wanneer ze hun wetsuits afdoen, zullen zij dit naar een heel ander niveau tillen. In vergelijking met andere sporten op deze lijst, is het naakt surfen al redelijk goed ingeburgerd en niet zonder reden: het werkt behoorlijk bevrijdend en het is een geweldige manier om van die vreselijke witte lijnen van het zonnen af te komen!

Hierboven heb jij een idee gekregen hoe jij jouw sportieve avonturen onbekleed uit zou kunnen voeren. Of jij dan wel of niet hiervan hele speciale actiebeelden zou willen maken dat is dan zeker vraag twee!

Wij van Actioncam-Mania raden jou echter aan die actioncam of GoPro van jou wel goede bescherming te bieden. Want die naakt door zijn leven te laten gaan, dat is wel heel gevaarlijk bloot!

Houd jouw blote GoPro ook in iedere situatie veilig met bescherming van Actioncam-Mania.nl

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=bescherming

Bron bovenstaand artikel: news.outdoortechnology