Met elk nieuw model voegt GoPro en zijn action cam compadres innovatieve functies toe waarmee je in bijna elk scenario verbluffende videobeelden kunt maken. Maar om van al deze functies met jouw actiecamera te profiteren, heb jij alsook bepaalde accessoires nodig.

Met de volgende items kan jij je GoPro op vrijwel van alles monteren en overal mee naartoe nemen om zo de gewenste opnames te maken. Van een zuignap bevestiging tot een harnas voor je hond en nog veel meer!

Je kan niet beter starten in 2019 dan met een heerlijk uitgebreide accessoire set. Die kit bestaat namelijk uit een flink assortiment van conversie- en bevestigingsmogelijkheden om het daarmee wel heel eenvoudig te maken voor je camera om die op verschillende oppervlakken te bevestigen.

Met een super-stevige aluminium PULUZ CNC mount kan je jouw GoPro simpel aansluiten op een standaard camera tripod met schroefdraad. Daarna zal jij deze behendige statief adapter waarschijnlijk meer gebruiken dan welke andere mount ook.

Je hebt uiteraard een uiterst handig opbergsysteem nodig om al jouw actiecamera accessoires op te bergen en te vervoeren. Een grote EVA case van Actioncam-Mania die schokbestendig is kan wel twee action cams, diverse houders, een slimme afstandsbediening, filters en kabels herbergen, dus daar kan je zeker niet de fout mee in gaan. Als je wat minder spulletjes hebt of niet teveel wilt meedragen, dan zou je ook een kleinere case variant kunnen overwegen.

Bijna belangrijker dan de oplader van de GoPro is een extra batterij om al die actie draaiende te houden. Met een batterijlevensduur van ongeveer 2 uur (afhankelijk van de temperatuur en uitvoering), is een extra batterij of wellicht zelfs twee of heel stiekem drie belangrijk om bij de hand te hebben voor als jij de hele dag wenst te filmen.

Als jij aan een onderwater videograaf vraagt om jou hun gear te laten zien, dan zal daar vast wel ergens een kleurcorrigerende dive filter set tussen zitten. Wannneer je het leuk vindt om jouw duiksessies op te nemen, dan is het gebruik van zo’n dive filter bijna een must om de hoeveelheid blauw licht in je opnames te verminderen.

De pocket PULUZ pocket mini tripod kan worden gebruikt als een handzame handgreep, maar het kan eveneens worden gebruikt als een stevige statiefbevestiging voor al die momenten waarbij jij hem graag wenst op te instellen zonder dat je er tijdens het filmen over hoeft te bekommeren. Dit is een super-handig ‘twee-in-één’ camera tool.

Een zuignap bevestiging is vaak de beste manier om een actiecamera te bevestigen wanneer jij beelden vanuit een auto of vanaf een boot wilt vastleggen. TMC maakt super stevige steunen die eenvoudig aan de voorruit, het deurpaneel of op de motorkap kunnen worden bevestigd om zo vanuit unieke hoeken beelden vast te leggen.

Je houdt van je hond en jouw hond speelt graag met je mee. Waarom maak je daarom niet geweldige POV videobeelden vanaf je hond met een speciaal action cam harnas voor de hond? Misschien mag je zelfs een cameo maken in het beeldmateriaal van je pup, tenzij dat Max of Lady gewoon snel van jou wegrent...

Wil je niet de moeite nemen om een selfiestick vast te houden of jezelf zorgen maken dat je jouw GoPro verliest? Bevestig ‘m dan op een borst band en neem zo alsnog naar hartenlust handsfree op.

Sommige actiesporten maken het moeilijker om vloeiende beelden te krijgen, zelfs met de moderne beeldstabilisatie die in sommige action cams is ingebouwd. Het toevoegen van een (gemotoriseerde) gimbal zorgt ervoor dat video’s bijna altijd schokvrij zijn... Zelfs bij flinke hobbels en schudden tijdens gebruik! Bovendien kan het meehelpen bij het maken van mooie panning time-lapse beelden.

Als jij denkt veel tijd met je action cam te gaan doorbrengen in en op een helder meer of oceaan, profiteer dan van het unieke split aanzicht van een onderwater dome, waarbij de helft van de lens boven en de andere helft onder de waterlijn wordt geplaatst. Dit zal zeker spectaculaire water opnamen opleveren!

Natuurlijk wordt ook 2019 wederom een heel sportief actiecamera jaar. Actioncam-Mania.nl helpt jou daar wel actief aan mee!

 

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=accessoire

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=PULUZ+CNC+tripod+mount

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=schokbestendig+case

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=batterij

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=dive+filter

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=PULUZ+pocket+mini+tripod

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=TMC+zuignap

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=hond

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=borst+band

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=gimbal

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=dome