Je kan niet anders dan gewoonweg van het ‘Ikigai’ concept houden!

Ikigai is een Japans woord dat is samengesteld uit twee woorden: iki, wat leven betekent, èn gai wat waarde beschrijft. Niemand gaat heel simpel z’n eigen Ikigai zoeken. Nee, het gaat veel verder dan ‘gewoonweg’ jouw doel in het leven vinden. Laten we het daarentegen maar de 360 graden van geluk noemen!

Het is belangrijk dat jij in je geheel een complete eenheid vormt. Dat betekent een optimale geestelijke, spirituele en fysieke gezondheid, een prima werk-privé balans, een gezond dieet en bijvoorbeeld ontdekken wat jij graag doet & waar je echt gepassioneerd over bent, plus wat jij kan bijdragen aan de maatschappij, etc.

Iedereen is anders. Dus wat voor de één werkt, is wellicht helemaal niks voor iemand anders. Bovendien is het aan verandering onderhevig, dus moet je alsook flexibel blijven en openstaan voor aanpassingen. Het blijft een bijzondere reis...

Jouw ster zal het helderst schijnen wanneer alle elementen in een perfecte balans op z’n sterkst zijn, wat dit ook voor jou mag betekenen! Het is hierbij belangrijk dat je naar jouw intuïtie luistert omdat dit jou zal vertellen wat zeker goed voor je is!

Al jouw ervaringen en veranderingen in je leven leiden jou zeker naar waar, wat en wie jij vandaag bent. En die levensreis gaat alsmaar verder! Het vinden van je persoonlijke Ikigai is dus niet iets dat je één keer doet en klaar is kees. Het is een iteratief en fun proces dat nooit stopt.

Als jij je bewust bent van dit Ikigai concept, zou dit jou misschien mee kunnen helpen om een meer bevredigend actiecamera leven te leiden. Zo zijn er vele super handige en coole action cam accessoires die jouw camera tot een completer geheel maken.

Maar ook hier geldt uiteraard dat wat voor de ene action cammer werkt voor de andere camera avonturier niet opgaat. Dus kijk je goed flink in de rondte alhier op de Actioncam-Mania website naar alles wat het doel van die camera volmaakt kan maken!

En kies hier bij Actioncam-Mania eruit wat zorgt voor een ultiem 360 graden actiecamera geluk!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=360+graden