De beste GoPro accessoires om het meeste uit je volgende avontuur te halen vind je, afhankelijk van jouw sportieve actie, wellicht hier in de 20 in 1 combo kit van Actioncam-Mania.nl

Je kunt een GoPro gebruiken om bijna van alles te filmen, maar je hebt misschien wat extra uitrusting nodig om het volledige potentieel van jouw actie camera te benutten.

Gelukkig bestaat er een overvloed aan interessante, behulpzame accessoires van zowel GoPro zelf als van externe fabrikanten, zoals Puluz. Als jij een kleine motivatie nodig hebt om te beginnen met wat extra GoPro hulpmiddelen, dan is zo’n 20 in 1 combo kit een goed begin.

Het voordeel van de GoPro 20 in 1 combo kit is heel eenvoudig. Omdat je in één keer een verzameling accessoires aanschaft, wordt deze voor een wel heel redelijke prijs aan jou aangeboden.

Het is dus raadzaam om alle accessoires die je zou wensen als een compleet pakket te kopen, want de kans is groot dat jij al die GoPro hulpmiddelen dan voor een veel lagere prijs aanschaft, dan wanneer jij diezelfde artikelen los koopt.

De 20 in 1 combo kit van Actioncam-Mania is direct compatibel met de GoPro HERO4 Session 4 / 3+ /3 / 2 / 1, maar tevens met vergelijkbare actie camera’s zoals de SJCAM SJ4000 / SJ5000 / Dazzne of SOOCOO camera.

De set die in een wel héél prettige compacte EVA opbergkoffer geleverd wordt met perfect gevormde compartimenten, is geschikt voor een heleboel sportieve activiteiten.

Zo is het direct voorzien van een zuignapbevestiging met adapter en schroef. Deze hecht zich eenvoudig vast aan auto’s, motorfietsen, sneeuwscooters, noem maar op. Het kan simpel op het dashboard of voorruit worden gemonteerd.

Voor als je ‘m toevalligerwijs nog niet had, de set is standaard uitgerust met een uitschuifbare monopod met actie camera adapter. Met deze beroemde selfie-stick leg je moeiteloos vanuit allerlei verschillende beeldhoeken al die actiebeelden van jezelf vast.

Ook super handig zijn de speciaal voor GoPro ontworpen verstelbare plus compacte borstriem en hoofdriemhouder, welke vervaardigd zijn uit superieur duurzaam kunststof en nylon.

Of wat dacht je van die gele bobber handgreep, speciaal ontworpen om jouw waterproof gemaakte camera in het water tegen verlies te beschermen door het aldaar opvallend te laten drijven.

En uiteraard wordt de 20 in 1 combo set geleverd met een lichtgewicht moersleutel met draagriem en allerlei schroeven voor het bevestigen van je GoPro camera aan die bobber handgreep, drieweg scharnier en J-haak gesp vanuit jouw kit, of voor montage van iedere andere compatibel accessoire.

GoPro accessoires zijn uiterst belangrijk als het gaat om het maximale uit jouw actie camera te halen. De juiste accessoires geven jou de creatieve vrijheid en geweldige tools om al je GoPro video’s en foto’s flink te verbeteren.

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=20+in+1+combo