GoPro is onmiskenbaar de koning van de actiecameramarkt. Waarom zou anders elk ander bedrijf die uiterst kleine action cams van GoPro nabootsen? Door zijn briljante marketing en gebruiksvriendelijke camera’s heeft GoPro tezamen met al zijn ‘look-a-likes’ flink wat succes verkregen in een categorie waar veel camera enthousiastelingen nog steeds naar op zoek zijn.

De Hero 3 en 4 worden al een poosje niet meer gemaakt en zijn vervangen door de GoPro Hero 5, 6 en 7. Die Hero 5 bijvoorbeeld is een uitgebreidere camera met een waterbestendige buitenkant, verbeterd touchscreen, spraakbediening, beeldstabilisatie en nog veel meer. Maar die goeie ouwe Hero 4 is nog steeds een geweldige camera en blijft voor velen nog echt een favoriet!

Tot de lancering van de GoPro Hero 5 was de Hero 4 namelijk met trots de ‘vlaggenschip-actiecamera’ van GoPro. Het was dan ook de eerste GoPro die 4K met 30 fps ondersteunde. Die Hero 5 veranderde intern niet veel aan deze topresolutie.

De Hero 4 Silver editie behieldt hetzelfde ontwerp als de Hero3 + en Hero3 modellen. Ze hebben hetzelfde formaat en met uitzondering van de batterij kunnen ze dezelfde accessoires gebruiken.

De levensduur van de batterij varieert uiteraard, afhankelijk van hoe je de camera gebruik. Als je met 30 fps op 1080p filmt met de WiFi aan en verbonden bent met een smartphone, dan krijg je hier amper 1.5 uur aan voeding uit.

Zelfs als je de WiFi uitschakelt, dan scheelt dit niet veel qua levensduur. De Silver heeft gewoon veel energie nodig voor o.a. zijn LCD-scherm. Dus... Wanneer jij van plan bent om een gehele dag te filmen, overweeg dan zeker zo’n ultra-handige Puluz 13 in 1 laad set voor GoPro Hero 4 (en 3).

Dit is namelijk een ideale set om jouw GoPro 4 perfect opgeladen bij de hand te houden. De combo oplaadset bestaat uit een 220 Volt wandlader met dubbele 2.1A USB poorten en wordt standaard geleverd met 4 stekkers voor waar jij je op dat moment ook maar bevindt (EU, UK, USA en AU) en een mini 5-pins USB kabel.

Verder wordt het geleverd met twee 3.7V 1680 mAh batterijen en oplader om deze tegelijkertijd op te laden. Plus twee opbergdoosjes voor de batterijen en wat ook heel handig is:  Een 5V 2.1A + 1A autolader met twee USB poorten en een opbergtasje voor dit alles!

Met deze toffe laad set kan jouw Hero 4 (of 3) nog steeds aan de belangrijkste eisen voldoen.

Dus wil jij ook nog even wat langer kunnen genieten van jouw GoPro Hero 3, 3+ of 4, kijk dan zeker even naar die super 13 in 1 Puluz laad set. Want daarmee is Actioncam-Mania idem dito jouw held!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Puluz+13+in+1+laad+set+GoPro